|
بتقدري من انهارده وبكل سهولة تعملي طبخة جديدة بس مش جديدة محتارة ازاي بقصد يعني انتي عندك دايما الكبد والقوانص وبتعرفي تطبيخيها لكن مش زي طريقتي تعالي اقلك.
المكونات:
كبد وقوانص
بصل.ثوم
بهارات
كزبرة خضراء
فلفل الوان
اعشاب
طماطم
زيت
ملح .فلفل اسود.فلفل حار
الطريقة:
بسلق القوانص وبعد متبقى نص سوا اضع نقطة خل واضع الكبدة واضع الملح والفلفل الاسود.
اضع في الكبة الثوم والفلفل الحار لو مش عاوزة بلاش واخلطهم.
اضع في المقلاية الزيت يسخن اضع البصل والفلفل الالوان واضع القوانص بعد متتسلق واترك الكبد للاخر.
اضع الطماطم واضع الخلطه الي فى الكابه وعليها فلفل اسود وبهارات وملح وكمون وبهارات لحمة وقرفة وجنزبيل وانزلها في طبق التقديم والف وشفا .