|
السلاطة لينا كلنا اكلة اساسية جمب اي وجبة في الافطار او الغداء او العشاء وبنستخدم هذه الوجبة دائما اثناء الرجيم لانها وجبة اساسية للرجيم لان اختلاط بعض الخطروات بيساعد جدا في حرق كمية كبيرة من الدهون لتساعد علي الرجيم لكن الاهم اننا دائما نفسنا نعرف نعمل اي السر بان اكلات المطاعم بتبقا احلا بكتير من اكلات البييت رغم اننا في البيت بنكون ضامنين الاكل البيتي والخضروات مغسولة بشكل جيد جدا لكن معظمنا مش بيفضل الا وجبات المطاعم الغير مضمونة والاكثرها ضررا للانسان لكن الانسان مننا بيحب دائما الاكلات الخارجية فقط ولية مش عارفين لكن انا هقلكو السر السر ان في بعض من التوابل الغير معروفة لنا هما يستخدموها بطريقة وبكمية معقولة لتحلية الوجبة الموجوده عندهم وبيستخدمو التوابل هذه في وجحبة السلاطة احنا دايما بنقول لان السلاطة الي من بره فيها جميع الخضروات واكترنا ميعرفش يجيب الخضروات دي او بمعني اصح مش نعرف نعمل الكمية زيهم عشان نطلع الطعم بالجمال ده لا هو مش بكمية اي حاجة من الخضروات لا هو بكمية التوابل التي يستخدمونها لتىحلية السلاطة الموجوده عندهم وانا انهارده هقلكو ازاي تعملو سلاطة احلا بكتير من المطاعم وهتعرفو اجمد سر هما نفسهم مش هيعرفو يعملوه زي ست البيت هستخدم في تجهيز السلاطة بتاعتي .
المكونات :
معلقتين صغيرتين من الزيت
ربع كوب خل
ملعقة كبيرة من عصير الليمون
ملعقة صغيرة من الكمون
ملعقة صغيرة من الملح
ملعقة صغيرة من الروز ماري
نعناع مفروم
ملعقة صغيرة شطة
الطريقة :
اقوم باحضار اناء صغير وابدا في وضع الزيت والخل و الليمون والكمون والروز ماري والملح والنعناع والشطة واخلطهم بطريقة جيدة جدا واقوم بوضعها علي طبق السلاطة بتاعي واقلبهم كةويس واسبها لمده 5 دقايق وقومي يتذوق احلا طبق سلاطة في حياتك وابقي احلاا شيف في بيتك